Zonnepanelen

De beste zonnepanelen voor elk systeem

De kwaliteit en de optimale toepassing van de meest recente technologie en innovatie zijn van doorslaggevend belang voor het rendement van uw PV-installatie. VDH Solar is erkend dealer van zonnepanelen van diverse topmerken zoals: AEGSuntech, DMEGCCsun en Solarfrontier.
Alle merken zonnepanelen in ons productassortiment worden continu door zowel eigen experts als door onafhankelijke instellingen getest. Dat geeft u de zekerheid dat u een duurzaam zonnepaneelsysteem met een optimaal rendement monteert.

Kwaliteit en garantie

Met de zonnepanelen die VDH Solar in het assortiment (en standaard op vooraad) heeft, kunt u voor elk project bij ons terecht:

  • Europese, Duitse, Chinese en Taiwanese zonnepanelen;
  • Alle type zonnepanelen: monokristallijn, Full Black, polykristallijn en dunne film;
  • Diverse paneelvermogens van 255 t/m 300 Wp;
  • Uitsluitend A-merken met uitstekende garanties.

Alle door VDH Solar aangeboden zonnepanelen zijn volledig gecertificeerd volgens de huidige normen en in het bezit van alle gangbare keurmerken en certificaten zoals TÜV, MCS, CE, PV Cycle, zout-en ammoniak certificaat etc.

Heeft u vragen over kwaliteit, rendement en/of prijzen van zonnepanelen, of zoekt u een zonnepaneel dat niet vermeld staat, laat dit ons dan weten en neem contact met ons team verkoop op voor de actuele beschikbaarheid en de diverse prijzen.

Vraagt u direct onze prijslijsten aan van de overige onderdelen om uw PV-systeem optimaal en tegen de scherpste prijs samen te stellen. Wij hebben een ruime voorraad montagesystemen voor platte en schuine daken, omvormers (o.a. SMA en SolarEdge) en toebehoren zoals accessoires voor monitoring van het zonnepaneelsysteem. meerinfo