Toebehoren

De ideale accessoires bij uw zonnepaneelsysteem

Om een probleemloze, betrouwbare werking van uw zonnepanelensyteem te realiseren, telt de kwaliteit van elke schakel in het complete systeem. Daarbij horen ook accessoires, stekkers en bekabeling. Sterker nog, deze onderdelen vormen cruciale schakels tussen paneel en omvormer en moeten bestand zijn tegen weer en wind, zeker 25 jaar lang. Ook voor deze accessoires kunt u bij VDH Solar terecht voor de hoogste kwaliteit met de beste prijs- kwaliteit verhouding.

Gecertificeerde toebehoren voor elke zonne-energie-installatie

Uiteraard geldt ook voor alle toebehoren, dat deze gecertificeerd zijn. Naast de noodzakelijke PV-systeemcomponenten zijn er meerdere accessoires voor zonnepaneelsystemen verkrijgbaar, bijvoorbeeld in de monitoring van de opgewekte stroom door zonnepanelen.

VDH Solar biedt verschillende producten voor opbrengst- en monitoringoplossingen van de opgewekte zonne-energie. In ons aanbod vindt u diverse data-loggingsapparaten -al dan niet met Bluetooth- en aantrekkelijke displays. Zo kunt u de opbrengst aan zonne-energie van het PV-systeem eenvoudig aflezen.

Zonnestroom-displays

Op de zonnestroom-displays kunt u onder andere aflezen hoeveel Watt er door de zonnepanelen is geleverd, hoeveel u bespaart op uw energierekening en hoeveel minder CO2 is uitgestoten. Van  kleine displays voor solarkits op woningen, tot aan professionele PV-Management Software: bij VDH Solar kunt u het vinden.

 

meerinfo