Montagesystemen

Haal meer uit uw zonnepaneelsysteem met de zonnepaneel montagesystemen van vd Valk solar Systems.
VDH Solar is uw specialist in zonnepaneelinstallaties en werkt nauw samen met Van der Valk Solar Systemen. Elk zonnepaneelsysteem is daardoor gegarandeerd optimaal uitgewerkt, met maximale kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Resultaat: systemen die zich onderscheiden op het gebied van duurzaamheid en montagegemak en een meerwaarde als het gaat om toepassing en functionaliteit.

In samenwerking met Van der Valk Solar Systems en TNO (de toonaangevende onafhankelijke onderzoeksinstantie van Nederland) is het SolarTop-rekenprogramma ontwikkeld. Aan de hand van diverse variabelen (de geometrie, de maximale windbelasting volgens plaatselijke normen, het soort ondergrond etc.) kunnen hiermee alle factoren worden berekend die van invloed zijn op de betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid van het systeem. Denk aan de benodigde sterkte van de constructie, het optimale aantal steunpunten en de meest economische funderingswijze.

Bij alle door ons aangeboden montagesystemen krijgt u deze unieke software meegeleverd voor het calculeren en engineeren  van het  montagesysteem. Met deze eenvoudige en handige rekentools, kunt u zelf het meest optimale montagesysteem berekenen.

Hoogwaardige zonnepaneel montagesystemen
Alle systemen zijn vervaardig van hoogwaardige, duurzame materialen zoals geanodiseerd aluminium, MagiZinc® staal en RVS. Alle materialen zijn voorzien van een TÜV en CE- certificaat en voldoen aan alle Eurocodes en NEN-normen. Om de duurzaamheid van onze installaties te kunnen garanderen zijn alle systemen uitvoerig getest met de zogenaamde Computational Fluid Dynamics-simulaties (CFD). Hierbij worden de installaties in verschillende simulaties blootgesteld aan luchtstromingen en turbulenties die overeenkomen met windkracht 12 Beaufort.

VDH Solar heeft voor iedere positie een systeem dat past als een huis; of dit nu een plat dak of schuin dak is, of een leeg veld.

Dankzij de samenwerking met Van der Valk Solar Systems, hebben wij altijd een zeer grote voorraad en kunnen wij snel uitleveren.

Van der Valk Solar Systems: Modulair opgebouwde zonnepaneelsystemen
Door de modulaire opbouw zijn de montagesystemen van Van der Valk Solar Systems volledig af te stemmen op uw specifieke omstandigheden (beschikbare oppervlakte, maximale dakbelasting etc.). Het doordachte design, de toepassing van lichte materialen en de voormontage van essentiële componenten zorgen er bovendien voor dat systemen en bijhorende zonnepanelen snel en eenvoudig zijn te plaatsen.

Van der Valk Solar Systems: Het belang van duurzaamheid
Als u investeert, wilt u zeker weten dat het een investering voor lange termijn is. De investering gaat gepaard met een te verwachten rendement waar u blindelings op moet kunnen vertrouwen. De montagesystemen van Van der Valk Solar Systems zijn vervaardigd van louter duurzame materialen, zoals geanodiseerd aluminium, verzinkt én gecoat staal en RVS bevestigingscomponenten.

Van der Valk Solar Systems: Geschikt voor elk type zonnepaneel
Onze zonnepaneel-montagesystemen zijn uitgevoerd met slimme montageklemmen. Zowel zonnepanelen mét frame als zonnepanelen zónder frame kunt u snel en betrouwbaar bevestigen. Door het universele klemsysteem zijn de systemen geschikt voor elk fabricaat zonnepaneel. U bent dus vrij om zelf uw zonnepaneelleverancier te kiezen.

Snelle levering

VDH Solar  kan exclusief inkopen bij Van der Valk Solar Systemen. Dankzij de hoge productiecapaciteit en de grote basisvoorraad uitgangsmateriaal kunnen grote projecten snel worden uitgeleverd.

U bent op zoek naar? Schuindak systeem, Platdaksysteem, ValkDuo, ValkTriple, ValkQuatro.
 

meerinfo
vd Valk Solar Systems
vd Valk Solar Systems Monster
vd Valk Solar demokoffer
vd Valk Solar Systems schuindak
vd Valk Solar schuindak