Importeur - Distributie - Groothandel voor zonnepaneelsystemenVDH Solar Groothandel B.V. is dé totaalleverancier voor complete zonnepaneel installaties.


VDH Solar heeft een ruim assortiment zonnepanelen, montagesystemen, omvormers en toebehoren zoals monitoring en bekabeling. VDH Solar levert aan technische installatiebedrijven, projectontwikkelaars en professionals in de bouw- en vastgoedsector.

VDH Solar  levert uitsluitend gecertificeerde A-merken, die zich onderscheiden in duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijk- heid. Dankzij onze dealerschappen en exclusieve inkoopkanalen, zijn wij in staat voor een zeer scherpe prijs, een zeer snelle levering te realiseren. U kunt een compleet zonne-energiesysteem aanschaffen, maar bijvoorbeeld ook zelf of door ons samengestelde zonnepaneelpakketten of losse onderdelen.

Calculatie programma

Naast materialen biedt VDH Solar vele extra’s voor een zonnepaneelinstallatie op maat. Met de speciale tools van VDH Solar kunt u alle onderdelen voor een optimaal systeem eenvoudig zelf samenstellen. Deze calculatie programma's zijn ontwikkeld in samenwerking met TNO en Van der Valk Solar Systemen. De eenvoudige rekenmodellen zijn ook voor u beschikbaar, zodat u met een paar muisklikken zelf een systeem kunt samenstellen.

Workshops & trainingen

Een juiste montage van het systeem is van belang om uw kwaliteit te handhaven. VDH Solar organiseert daarom trainingen en workshops voor u en uw medewerkers. Na een training door onze medewerkers, bent u verzekerd dat de know-how bij uw medewerkers aanwezig is. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

 


Brochure VDH Solar

meerinfo
VDH Solar zonnepanelen groothandel
VDH Solar zonnepanenelen showroom